Χωρίς κατηγορία

Νέα “ραντεβού”, κλειστά χαρτιά από ΠΑΕ και ΑΣ, με τον κόσμο στην… πρίζα

Μπαίνουμε στην τελευταία βδομάδα του Μαΐου, με τις μέρες να τελειώνουν… Η αρχική “κόκκινη γραμμή” της 31ης Μαΐου πήρε παράταση, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνάντηση οργανωμένων διοίκησης.

Δια στόματος Στεφανίδη ζητήθηκε υπομονή μέχρι τις 15 Ιουνίου. Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο, θεωρείται (και είναι) πολύ σημαντική για τον Αρη. Οι πληροφορίες από ΠΑΕ και ΑΣ, αναφέρουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένα «ραντεβού», μέσα από τα οποία θ΄ αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά το «κουβάρι» της επόμενης μέρας.

Μόνο που και σε αυτήν την περίπτωση, τα χαρτιά παραμένουν κλειστά, με τον κόσμο να είναι δικαιολογημένα στην… πρίζα και να περιμένει με αγωνία να δει “σημάδια” ελπίδας και προοπτικής.

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου που παραθέτει ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας. Στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που έκανε την περασμένη βδομάδα κράτησε και αυτός κλειστά τα χαρτιά του, χωρίς να μπει στη διαδικασία περισσότερων λεπτομερειών, ενώ υπάρχει πάντα η γενική συνέλευση της 28ης Μαΐου.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι αναμένεται να περιγραφεί ένα πλάνο δράσης για την ποδοσφαιρική εταιρία και το πώς θα πρέπει να «τρέξουν» οι εξελίξεις, με νέα πρόσωπα που εδώ και καιρό το επεξεργάζονται, κάνουν συγκεκριμένες επαφές με άτομα ικανά για να βοηθήσουν και προτίθενται να βγουν μπροστά. Όλα αυτά όμως, σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα…

To Top