ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα ρεκόρ συμμετοχών στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

Με νέα, εκπληκτικά ρεκόρ έκλεισαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10/03) οι εγγραφές στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου και αναμένεται να γεμίσει τους δρόμους με 21.228 δρομείς κάθε ηλικίας, αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!

Μετά το κλείσιμο των εγγραφών και την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του αρχείου συμμετεχόντων από τον τομέα εγγραφών της Οργανωτικής Επιτροπής, εκτιμάται ότι ο τελικός αριθμός των εγγεγραμμένων σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα φτάσει τους 21.228, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Αναλυτικά, στην εκκίνηση αναμένεται να βρεθούν 2.184 δρομείς στον Μαραθώνιο, 4.794 συμμετέχοντες στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 12.250 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., καθώς και 2.000 μαθητές ηλικίας 9-12 ετών στον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, η προθεσμία συμμετοχής στον οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Στα παραπάνω μεγέθη υπολογίζονται και οι 1.500 δρομείς, οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους αποκτώντας μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ-HELEXPO, από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 1 Απριλίου.

Διευκρινίζεται ότι οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή, θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, εκτός του αναμνηστικού T-shirt.

Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι θα τιμήσουν τη διοργάνωση με την συμμετοχή τους. Συμπληρώνοντας δώδεκα χρόνια Μαραθώνιας εμπειρίας, οι άνθρωποι της διοργάνωσης, η Οργανωτική και η Τεχνική Επιτροπή της και οι εθελοντές της, υπόσχονται ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άριστη υποδοχή και υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

To Top