ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τον Άρη μέσα στο ναό! (PRESSARIS LIVE, 17:45)

Αρχίζει, λοιπόν, ακόμα μία σεζόν για τον Άρη. Και αρχίζει με ένα τοπικό ντέρμπι στην έδρα του. Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (17:45) τον ΠΑΟΚ και είναι προφανές ότι παρά την αγωνιστική τους ανετοιμότητα, που είναι δεδομένη, θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ανετοιμότητα της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου έχει να κάνει με το ότι επί της ουσίας τα μέλη του ρόστερ που δημιουργήθηκε έχουν δουλέψει μαζί τέσσερις φορές, από την περασμένη Τετάρτη μέχρι και χθες. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας πως το… ατού του Άρη δεν θα είναι σήμερα η ομοιογένεια, ούτε οι αυτοματισμοί.

Ο Άρης που θα εμφανιστεί στο παρκέ σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο άγνωστο. Ουδείς έχει δει την ομάδα να αγωνίζεται πέρα από το τεχνικό τιμ και τα μέλη του σταφ σε τρία φιλικά, από τα οποία προφανώς και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, γιατί υπήρχαν απουσίες.

Δεν τον έχει δει ο αντίπαλος, άρα το σκάουτινγκ που έχει γίνει αφορά ατομικά χαρακτηριστικά παικτών, δεν τον έχει δει ο κόσμος. Αυτό το άγνωστο θα αιφνιδιάσει, ευχής έργο είναι να το κάνει με θετικό τρόπο στους 5.000 φιλάθλους που θα βρεθούν στο Παλέ και σε όσους παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την τηλεόραση και να το κάνει με αρνητικό τρόπο στον αντίπαλο.

Ο Άρης κάνει σήμερα ένα νέο ξεκίνημα και πως να μην θεωρηθεί τέτοιο ο σημερινός αγώνας όταν η ομάδα μετά από δύο χρόνια απελευθερώθηκε από τον βραχνά των ban και θα παρουσιάσει κάτι καινούριο στο παρκέ.

Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, υπάρχουν παίκτες που έχουν μια πολύ σοβαρή διαδρομή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με ικανότητες, με εμπειρία και είναι λογικό να υπάρχει αισιοδοξία για μια χρονιά που θα προσφέρει περισσότερα χαμόγελα παρά γκρίνια και απογοήτευση.

Το παιχνίδι σήμερα δεν πρόκειται να είναι εύκολο, χρειάζεται υπομονή και στήριξη, αλλά ο Άρης έστω και όχι απολύτως έτοιμος, έχει την ποιότητα να το κερδίσει. Αυτό είναι που μετράει…

To Top