ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα σελίδα για τον Άρη, ανακοινώθηκε το νέο ιατρικό τμήμα της ΠΑΕ

Νέα σελίδα για τον Άρη, ανακοινώθηκε το νέο ιατρικό τμήμα της ΠΑΕ, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες ημέρες, με τους κιτρινόμαυρους να ρίχνουν μεγάλο βάρος στο ζωτικής σημασίας αυτό επιτελείο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου ιατρικού τιμ, θα αγοραστούν από την ΠΑΕ Άρης και ειδικά μηχανήματα αποκατάστασης, προκειμένου να υπάρχει μια πιο άμεση και αποτελεσματική λειτουργία στο θέμα των τραυματισμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικεφαλής της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ είναι ο Ιωάννης Ράλλης, ο οποίος θα αναλάβει και τον συντονισμό όλου του επιτελείου. Ο Βαγγέλης Πανταζής παραμένει ως συνεργάτης της ΠΑΕ Άρης, αλλά σε διαφορετικό ρόλο που θα αποφασιστεί από κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία αναλαμβάνει την ιατρική υποστήριξη της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Το αθλητιατρικό της τμήμα αναλαμβάνει την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση τραυματισμών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Νέος γιατρός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Θεοχάρης Κυριακίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επίσης, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο «HYGEIA COMPLEX», το οποίο αναλαμβάνει την οργάνωση του φυσικοθεραπευτικού τμήματος, στο πλαίσιο της οποίας νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Τάσος Κατσικάς.

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο, σε συνεργασία με το αθλητιατρικό τμήμα της «ΒΙΟΚΛΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το νέο εργοφυσιολόγο του ΑΡΗ, Λάζαρο Βαρδάκη, αναλαμβάνουν την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και γρήγορη επανένταξη των τραυματιών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Μασέρ θα είναι οι Μάριος Κουρσουσέκος και Ευστάθιος Γηγίνης”.

To Top