Νέα σενάρια για Ολυμπιακό, τι λέει ο Σηφάκης

Επανήλθαν τα μεταγραφικά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του Μιχάλη Σηφάκη και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Κρητικός πορτιέρο συνεχίζει την αποθεραπεία του στο εγχειρισμένο του γόνατο και ομολογεί ότι τον νοιάζει μόνο η επιστροφή του στον Άρη, η οποία υπολογίζεται τον Φεβρουάριο.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα gazzetta.gr: «Ο Μιχάλης Σηφάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Όμως ο γκολκίπερ του Άρη μιλώντας στο περιβάλλον του ξεκαθάρισε πως το κύριο μέλημά του είναι να γίνει καλά και να επιστρέψει στα γήπεδα», ενώ αναφέρει και το τι λέει ο παίκτης:

«Όπως έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ο Σηφάκης ‘εμένα με ενδιαφέρει να γίνω καλά. Μετά να γυρίσω στον Άρη και να διεκδικήσω μία θέση για το Euro’. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη ξεκαθαρίζει δε ότι δεν του έχει γίνει καμία κρούση ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από ομάδα του εξωτερικού.

‘Εμένα με νοιάζει να επανέλθω πλήρως. Θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα και να ξαναρχίσω να παίζω’, συμπλήρωσε ο Κρητικός γκολκίπερ. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του τον παίκτη και ότι δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει».

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top