Νέα σενάρια για την ενεργοποίηση του “ξανθού” στον Άρη τον Μάιο που αποκλείει το ΑΦΜ

Και νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ενεργοποίηση του Γιάννη Ιωαννίδη από τον Μάιο στον Άρη, παρουσιάζοντας τον “ξανθό” να βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή (έχοντας ανακοινώσει την αποχώρησή του από την πολιτική), ενώ παράλληλα να αποκλείει και την παραμικρή αναφορά στη διαδικασία του ΑΦΜ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Μακεδονία” σε ρεπορτάζ της:

“Το τελευταίο διάστημα ο “ξανθός” πραγματοποιεί στοχευμένες εμφανίσεις, θέλοντας να αφουγκραστεί το κλίμα. Ως μία τέτοια λογίζεται και η προ εβδομάδος εμφάνισή του σε καφέ της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου και είχε συζήτηση για περισσότερες από τρεις ώρες με οπαδούς του Άρη.

Στην ερώτηση για το αν τα σενάρια περί επιστροφής του έχουν βάση, ο “ξανθός” όχι μόνο τα επιβεβαίωσε, αλλά έκανε το βήμα παραπάνω. Όπως ανέφερε στους συνδαιτυμόνες του έχει ήδη βρει τον άνθρωπο που “υπό προϋποθέσεις” -όπως ο ίδιος επαναλάμβανε στη διάρκεια της συζήτησης- θα επενδύσει στον Άρη με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, παραπέμποντας για εξελίξεις το καλοκαίρι.

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του υποψήφιου επενδυτή δεν αποκάλυψε παρά την πίεση που δέχθηκε, σημειώνοντας μονάχα ότι ο άνθρωπος με τον όποιο απεργάζεται το σχέδιο επένδυσης στον Άρη δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκή χώρα”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται και τα εξής: “Φειδωλός ήταν και για το δικό του ρόλο. Άφησε εντούτοις να εννοηθεί, ότι ο ίδιος θα είναι παρών σε διοικητικό πόστο, είτε μίας νέας ΠΑΕ, είτε του Ερασιτέχνη, ώστε να διασφαλιστεί η επένδυση. Στο μόνο σημείο της κουβέντας που ο Ιωαννίδης ήταν ξεκάθαρος, ήταν ο χρονικός ορίζοντας της δήλωσης του ενδιαφέροντός του και η υπόθεση ΑΦΜ ως επιλογή σε περίπτωσης εμπλοκής στο θέμα της εκκαθάρισης. Για το δεύτερο, δεν άφησε κανένα περιθώριο. “Εσύ θα πουλούσες το παιδί σου;” ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του. Για το πρώτο, είπε ό,τι και την Πέμπτη: “Περιμένετε το καλοκαίρι…”.

To Top