Νέα σενάρια για Χαριστέα! Είπε “όχι” στην Πάφο του Τοπαλίδη και περιμένει…

Στον Άρη ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Απέκτησε την πρώτη του ποδοσφαιρική του ταυτότητα. Έγινε γνωστός. Έχει αφήσει για πάντα ένα κομμάτι από την καρδιά του. Ο Άγγελος Χαριστέας γύρισε πολλά «λιμάνια». Σε αυτό της αγαπημένης του ομάδας δεν αποκλείεται να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσίευματα τα σενάρια φουντώνουν. Χαρακτηριστικό είναι αυτό της εφημερίδας «Δημοκρατία»: “το σενάριο της επιστροφής του Άγγελου Χαριστέα, ακριβώς δέκα χρόνια μετά την μεταγραφή του στη Βέρντερ Βρέμης και τη γνωστή σε όλους λαμπρή συνέχεια,, μέχρι την ποδοσφαιρική του απογείωση, είναι ρεαλιστικό και βάσιμο όσο ποτέ”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: “Άρης και Χαριστέας βλέπουν ως μια εφικτή προοπτική να ενώσουν και πάλι τους δρόμους τους. Η πρόσφατη κοινή έξοδος του 32χρονου, πια, επιθετικού με τον ποδοσφαιρικό του μέντορα Γιάννη Μιχαλήτσου φούντωσε τις φήμες. Ο ίδιος ο Χαριστέας έχει δεχθεί πρόταση από την Πάφο για να πάει στην Κύπρο, με εισήγηση του Γιάννη Τοπαλίδη. Τα χρήματα της Κυπριακής ομάδας είναι πολλά και δελεαστικά. Προτιμάει, όμως, να παραμείνει στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη και γιατί όχι να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο γήπεδο, όπου έγινε γνωστός για πρώτη φορά στο πανελλήνιο”.

Από τον Άρη δεν αναφέρεται το παραμικρό στην περίπτωση Χαριστέα, είναι άλλωστε, πολύ νωρίς να τεθεί ένα τέτοιο σε μια βάση συζήτησς. Όμως όλα είναι ανοιχτά αυτήν τη στιγμή. Απαραίτητη προϋπόθεση να αναλάβει την ομάδα ο νέος προπονητής, ο οποίος και θα καθορίσει μαζί με τη διοίκηση το ρόστερ της ομάδας, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με περιορισμένες επιλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης έχει τη δυνατόητα να κάνει τρεις μεταγραφές-ανανεώσεις-δανεισμούς (πρώτη επιλογή η παραμονή του Νοέ Ακόστα) και παράλληλα να αποκτήσει χωρίς περιορισμό΄Έλληνες 24αρηδες.

To Top