ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα στοιχεία από Βέροια, προς έγκριση από την ΕΕΑ η μεταβίβαση των μετοχών Καρυπίδη

Η Βέροια κατέθεσε επιπλέον στοιχεία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως όλα δείχνουν δεν κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό η άλλη τιμωρία.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το sport24.gr:

“Ανατροπή δεδομένων για την Βέροια και την υπόθεση με τη μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής από πλευράς της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της “βασίλισσας” Αργύρης Λίβας παρουσίασε στην ΕΕΑ οικονομικά στοιχεία του Κώστα Παπαδόπουλου και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού φέρεται να ενέκρινε την μεταβίβαση του 90% των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από την ΕΕΑ η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποφασίσει να μην εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Βέροια. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν τώρα και πλέον η ομάδα της Ημαθίας δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό ή άλλη τιμωρία.

Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η είδηση με ανακοίνωση από ΕΕΑ που είναι πιθανόν να εκδωθεί την ερχόμενη εβδομάδα”.

To Top