Νέα στοιχεία για το σάιτ της ΠΑΕ που αναμένεται να επανέλθει!

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του PRESSARIS για την μη λειτουργία του σάιτ της ΠΑΕ Άρης, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να επαναλειτουργήσει με σχετικά ελάχιστα χρήματα.

Μετά από μια έρευνα που κάναμε έπεσε περισσότερο φως στην υπόθεση. Επικοινωνήσαμε με την εταιρία που κατασκεύασε το σάιτ και ανέλαβε και την φιλοξενία του (σε σέρβερ) σε μηνιαία βάση.

Οι υπεύθυνοι της AST μας ανέφεραν ότι ο βασικός λόγος της μη λειτουργίας του σάιτ, έχει να κάνει με συσσωρευμένες οφειλές της ΠΑΕ από το 2011 στην εταιρία. Από τη διοίκηση Αθανασιάδη μέχρι και  τη διοίκηση Σκόρδα. Όλες ανεξαιρέτως οι διοικήσεις άφηναν σημαντικό υπόλοιπο στην εταιρία. Πρόκειται για ένα ποσό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνάει τις 7-8.000 ευρώ αυτήν τη στιγμή.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης δεν είναι μόνο ότι υπάρχουν ακόμη οφειλές από το κόστος της αρχικής κατασκευής (!), αλλά οι τότε υπεύθυνοι -κάτι που συνέχισαν και οι διάδοχοι τους- είχαν ζητήσει να φιλοξενείται το σάιτ του Άρη, από ένα μεγάλο αριθμό σέρβερ με αποτέλεσμα να φουσκώνει μηνιαία σε υπερβολικό βαθμό το κόστος, χρήματα που δεν θα δίνουν ούτε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, με πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα! Απέραντη σπατάλη, ασχετοσύνη ή κακοδιαχείριση; Διαλέγετε και παίρνετε…

Το δημοσίευμα πάντως του PRESSARIS κινητοποίησε την κίτρινη ΠΑΕ και όπως πληροφορήθηκαμε, ζήτησε νέο διακανονισμό με την εταιρία και μέσα στο επόμενο 48ωρο το σάιτ αναμένεται να βγει και πάλι στον αέρα. Κάλλιο αργά…

 

Με πολύ χαμηλό κόστος μερικών δεκάδων ευρώ, όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ και φυσικά κόστος που είναι σε ρεαλιστική βάση.

To Top