ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα στοιχεία και εξονυχιστικές έρευνες στην υπόθεση του Βούλγαρου οπαδού

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προκύπτουν νέα στοιχεία που θέτουν σε αμφισβήτηση το τι ακριβώς έγινε στην υπόθεση με το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον αδικοχαμένο οπαδό.

Σύμφωνα με την έρευνα υπάρχουν “γκρίζα” σημεία, σύμφωνα με τα οποία δεν αποκλείεται να υπήρχε και “τρίτο” πρόσωπο στο μοιραίο αυτοκίνητο!

Η σοβαρότητα της υπόθεσης και τα νέα στοιχεία εξετάζονται εξονυχιστικά από τις αστυνομικές αρχές και δεν είναι τυχαίο ότι σάρωσαν όλη την περιοχή, αναζητώντας νέα ευρήματα. είτε από αυτόπτες μάρτυρες, είτε από τις κάμερες των μαγαζιών της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, το δρόμο προς τις φυλακές πήρε ο 24χρονος, εις βάρος του οποίου είχε απαγγελθεί η κατηγορία της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 26χρονος συγκατηγορούμενός του που διώκεται ως συνεργός σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι περιοριστικοί όροι που αποφασίστηκε να επιβληθούν στον δεύτερο είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, αλλά και της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών αναμετρήσεων.

Η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη, αφού προηγουμένως ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις. Ο εισαγγελέας διαχώρισε τη δικογραφία για την περίπτωσή της, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης.

To Top