ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέα συνάντηση Αγγέλου – Μποχωρίδη στην Αθήνα

Το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη και της ανανέωσής του στον Άρη δεν είναι εύκολο, ούτε φυσικά “τελειωμένο” όπως κατά κόρον αναφέρεται τις τελευταίες μέρες.

Μπερδεύτηκαν προφανώς κάποιοι από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, Νίκου Λώτσου που μίλησε για συμφωνία στο θέμα των δεδουλευμένων από την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Μποχωρίδης συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου και συζήτησαν για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η πρόταση που έχει καταθέσει ο Άρης στον παίκτη είναι συγκεκριμένη. Δεν είναι υψηλή οικονομικά, το γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι του Άρη, αλλά δεν θέλουν να παρεκκλίνουν της απόφασης που πήραν για συγκεκριμένο μπάτζετ και συγκεκριμένα συμβόλαια.

Το αν θα γίνει ή όχι βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη από τους κίτρινους είναι ερωτηματικό αυτή τη στιγμή και πλέον περισσότερο είναι θέμα του Μποχωρίδη να απαντήσει στην προσφορά των κίτρινων.

Είναι λογικό ο Μποχωρίδης να περίμενε υψηλότερη πρόταση, αλλά τα δεδομένα του Άρη δεν επιτρέπουν να αλλάξει ριζικά αυτό που έχει ήδη προτείνει η ΚΑΕ στον παίκτη.

To Top