Νέα συνάντηση νομικών με Ηλιάδη, στο “τραπέζι” το μπάτζετ των προκαταβολών για τις συμφωνίες

Οι επαφές ανάμεσα στους νομικούς και τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν ουκ ολίγα εκατομμύρια έχουν γίνει. Οι συμφωνίες, οι περισσότερες έχουν κλείσει. Σε προφορικό, όμως, επίπεδο. Απομένουν οι πράξεις και αυτές απαιτούν χρήματα!

Αυτό είχαμε επισημάνει πριν μερικές μέρες, αυτό ισχύει και σήμερα. Στην συνάντηση της περασμένης βδομάδας των νομικών του Άρη με την νέα διοίκηση, έγινε σαφές ότι ένα από τα σημεία αιχμής για να προχωρήσει ο σύλλογος και να επιτύχει την εξυγίανση και την επιβίωσή του είναι να υλοποιηθούν οι διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό απαιτεί ένα γενναίο ποσό, το οποίο καλείται να εξασφαλίσει άμεσα η διοίκηση της κίτρινης ΠΑΕ. Ποιο θα είναι, όμως;

Οι τέσσερις νομικοί του Άρη (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης και Χρήστος Γρόλλιος) είχαν συνάντηση χθες με τον μεσολαβητή του δικαστηρίου για το άρθρο 99 Λουβοβίκο Σιλάβο. Ίσως και σήμερα θα ενημερώσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, για το αποτέλεσμα της συνάντησης τους.

Όπως τονίστηκε από την πρώτη στιγμή, βασικοί άξονες η συμφωνία με το Δημόσιο, αλλά και οι διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές. Οι νομικοί περιμένουν να πληροφορηθούν από τον νέο πρόεδρο και το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο για προκαταβολές, οι οποίες είναι σημαντικές για την επίτευξη των συμφωνιών.

«Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές έχουν γίνει από προηγούμενες διοικήσεις και συνεχίζονται και πλέον καλούμαστε να συνεχίσουμε και να συμφωνήσουμε. Βέβαια, χρειάζονται χρήματα για να γίνουν αυτές οι συμφωνίες. Εμείς θα χρειαστούμε πλέον, μόνο για να τις επικυρώσουμε» λένε με έμφαση τα μέλη της κιτρινόμαυρης νομικής επιτροπής.

Κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο, ειδικά στο θέμα αυτό.

To Top