ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα συνάντηση Φλιώνη-Άρη για την παραμονή, σε καλό κλίμα οι συζητήσεις

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους του Άρη και την πλευρά του Δημήτρη Φλιώνη για την παραμονή του 23χρονου πλέιμεϊκερ στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Φλιώνης είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που ο Σάββας Καμπερίδης ζήτησε την παραμονή του και για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής του Άρη θέλει να μείνει ο παίκτης στην ομάδα, έχει μιλήσει μαζί του, δίνοντάς του να καταλάβει ότι θα έχει ξανά ένα σημαντικό ρόλο όπως εξάλλου γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Η πρόταση του Άρη σε αυτή τη δεύτερη συνάντηση με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, ενώ υπήρξε δέσμευση για την εξόφληση των οφειλών που υπάρχουν προς τον παίκτη. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, την στιγμή που ενδιαφέρον για τον Φλιώνη έχουν εκφράσει κι άλλες ελληνικές ομάδες που ολοκλήρωσαν τη χρονιά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Νέα συνάντηση ανάμεσα σε Άρη και Φλιώνη αναμένεται να γίνει στο προσεχές χρονικό διάστημα, με τον παίκτη να περιμένει και τις εξελίξεις στο διοικητικό-μετοχικό θέμα της ΚΑΕ Άρης.

To Top