Νέα “σφαγή” για το… καλό της ΑΕΚ! Μακριά από το Παλέ Καρακατσούνηδες και Παναγιώτοι!

Ο ΚΑΟΔ ηττήθηκε χθες στη Δράμα από την ΑΕΚ με 77-66, αλλά για να κερδίσει η ΑΕΚ έπρεπε να υπερβάλλουν εαυτούς δύο από τα… καλύτερα παιδιά με τις γκρι στολές. Καρακατσούνης και Παναγιώτου – ναι, αυτοί που μαζί με τον Αναστόπουλο – διέκοψαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ – ήταν από τους καλύτερους… της ΑΕΚ!

Δύο αμυντικούς καλούς έχει ο ΚΑΟΔ στη περιφέρεια, τον Άτκινς και τον Παπαμακάριο και οι “κορυφαίες” σφυρίχτρες του χώρου, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, τους χρέωσαν με δύο φάουλ πριν συμπληρωθεί το τρίλεπτο! Χρέωσαν την ομάδα της Δράμας με δύο τεχνικές ποινές πριν συμπληρωθεί το τετράλεπτο!

Ήταν μια… πρόγευση για το τι έρχεται. Η ΑΕΚ είναι σαφώς η πιο ευνοημένη ομάδα διαιτητικά φέτος. Θυμούνται όλοι τι συνέβη στο ΑΕΚ – Άρης, αλλά και μια βδομάδα πριν, όταν οι κίτρινοι έχασαν στη Ρόδο από τον Κολοσσό, γιατί… έτσι έπρεπε να γίνει, αναγκάζοντας μέχρι και τον πράο Δημήτρη Πρίφτη να εκραγεί.

Ο Καρακατσούνης, που είναι γνωστός για την διαιτητική ανεπάρκειά του, έχει σφυρίξει φέτος 6 αγώνες της ΑΕΚ. Οι τρεις από αυτούς ήταν με τον… Άρη! Δύο στο πρωτάθλημα, ένας στο κύπελλο…

Η ΚΕΔ ας φροντίσει να τον βάλει ξανά στη σειρά που έρχεται… Και φυσικά δεν είναι μόνο ο Καρακατσούνης. Υπάρχουν κι άλλα “φυντάνια” που ευδοκιμούν στην ελληνική Α1.

Η ΚΑΕ έστειλε χθες ένα πρώτο μήνυμα συσπείρωσης. Από το Παλέ δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς στους αγώνες με την ΑΕΚ και γενικότερα στα πλέι οφ…

To Top