ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα “σφαγή” στην Άρτα και υποβιβασμός

Οδυνηρή ήττα γνώρισε στην Άρτα η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Α.Σ. ΑΡΗΣ  από τον τοπικό Πρωτέα με 29-28.

Η ήττα αυτή, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, οδήγησε πλέον και μαθηματικά την ομάδα στον υποβιβασμό στην Β’ εθνική κατηγορία, μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι τη νευρικότητα των παικτών του Άρη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης απέκτησαν μια διαφορά 3-5 γκόλ, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (16-13).

Το ίδιο σκηνικό διατηρήθηκε στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Όμως μετά το 40’ οι “κίτρινοι”, κάνοντας ένα καταπληκτικό δεκάλεπτο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ισοφάρισαν και πήραν κεφάλι στο σκορ μέχρι και με 3 γκολ, δείχνοντας να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι.

Όμως στα τελευταία 10’ λεπτά της αναμέτρησης ζήσαμε και πάλι, δυστυχώς για πολλοστή φορά φέτος, το θέατρο του παραλόγου με τους δύο διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι με τέσσερις ανύπαρκτες συνεχόμενες δίλεπτες αποβολές (οι τρείς εκτός φάσης!!!!!) αποσυντόνισαν και εκνεύρισαν τους νεαρούς αθλητές των ¨κιτρίνων”. Έδωσαν έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους, που είχαν συνεχώς αριθμητικό πλεονέκτημα, να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με το τελευταίο σουτ των παικτών του Άρη να καταλήγει στο δοκάρι κάνοντας το τελικό 29-28 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των κίτρινων.

Φαίνεται τελικά ότι κάποιοι “κύριοι”,  που αποστολή τους είναι να απονείμουν δικαιοσύνη και που αμείβονται προκαταβολικά από τους ίδιους τους συλλόγους, αντιμετωπίζουν με απίστευτο θράσος και ασέβεια τον ιδρώτα και την προσπάθεια νεαρών ερασιτεχνών αθλητών που διακινδυνεύουν σε κάθε φάση την σωματική τους ακεραιότητα και η μοναδική τους απαίτηση είναι να πάρουν στο γήπεδο αυτό που τους αξίζει σε κάθε αγώνα.

Παρά τον υποβιβασμό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον τεχνικό Κ. Κοκτσίδη, που ανέλαβε την ομάδα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, και στους νεαρούς παίκτες μας για την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.

Τελευταίος αγώνας για την ομάδα μας την μεθεπόμενη Κυριακή 6/3 στις 4 μ.μ. στο κλειστό της Μίκρας με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης, με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πεντάλεπτα : 1-1,6-2,8-4,12-7,14-11,16-13(ημ.),18-16,22-18,23-22,23-25,25-27,29-28(τελ.)

Α.Ο. Πρωτέας Άρτας (Κ. Σαράφης) : Γεωργαλής, Φώτης, Βουρλόκας, Ζλούπας 3, Ντάλας,    Κίτσος 6, Ν. Τσέλιος 7, Γιολδάσης, Τσούλος, Γ. Τσέλιος, Κώστας, Κάντσης 7, Vujanovic 2, Μπίζγκα 4, Κολιός

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Κ. Κοκτσίδης) : Μολφέτας, Τσαγκαράκης 9, Βιτάνογλου 2, Αργυρόπουλος, Παπατέρπου, Ψωμαθιανός, Κοέν, Γιαβρόγλου, Καλιανίδης 9, Μεϊμαρίδης 1, Φραγκότσης,      Τσιρτσουρίδης 1, Μουρατίδης, Παπαχρήστου 5, Αδαμίδης 1, Μουρτζίνος, Λαφτσόγλου

Διαιτητές : Βέργος (Αγρίνιο) – Αβράμης (Πάτρα)

Δίλεπτα : 1 – 6

Κόκκινες : —

Πέναλτυ : 4/1 – 0/0

Πηγή: arisac.gr

To Top