Νέα τοποθέτηση των «6»: «Μόνη παράταξη η σωτηρία του Άρη»

Το… μπαράζ ανακοινώσεων συνεχίζεται με φόντο τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη. Οι «έξι» απάντησαν στους «δέκα» τονίζοντας πως υπάρχει μόνο μία παράταξη εντός της Κοινωνίας Μελών και αυτή είναι η σωτηρία του Άρη.

Η (δεύτερη) ανακοίνωση των έξι υποψηφίων:

Σε απάντηση της τοποθέτησης 9 συνυποψήφιων μας, τονίζουμε για πολλοστή φορά την απολύτως κοινή μας θέση: η μόνη παράταξη εντός της Κοινωνίας Μελών Άρη είναι η σωτηρία του Άρη, προς την κατεύθυνση της οποίας δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σε κάθε περίπτωση, με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι άλλοι 9 εκ των συνυποψήφιων μας στο κοινό ψηφοδέλτιο της Κ.Μ.Α, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, κατ’ ουσία δηλώνουν ότι συνυπογράφουν την κοινή μας θέση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα διαβάσουμε νέα ανακοίνωση κατά των 15 πλέον συνυποψήφιων από τους υπολοίπους 4, οι οποίοι θα μας μέμφονται διότι συμφωνούμε.

Καταληκτικά, το ότι 6 άνθρωποι διαπιστώνουν 3 ημέρες πριν τις εκλογές ότι τους ενώνουν περισσότερα απ’ όσα τους χωρίζουν, δεν είναι καταστατική παραβίαση, αλλά μια καλή αρχή.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Αλεξανδρίδης Παναγιώτης

Δεσύπρης Τάσος

Ηλιάδης Σήμης

Ναούμ Άρης

Ταρνατώρος Πέτρος

Χριστοφορίδης Σπύρος

 

To Top