Νέα χορηγική συνεργασία για την ΚΑΕ Άρης με εταιρεία ένδυσης (photo)

Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης με εταιρεία ένδυσης για την τρέχουσα σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά: “Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ καλωσορίζει στη χορηγική της οικογένεια, την PRINCE OLIVER, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή πολιτικού ιματισμού της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020. Μέσω της συνεργασίας θα καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας σε πολιτικό ιματισμό ενώ και οι φίλαθλοι θα λάβουν σειρά προνομίων και παροχών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της PRINCE OLIVER, κ. Παντελής Περιβολάρης δήλωσε: «Το καλύτερο κοστούμι, το κοστούμι της PRINCE OLIVER έρχεται στον Άρη. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, προχωρήσαμε σε αυτή τη συμφωνία για την πολιτική ένδυση της ιστορικής και ιδιαιτέρως αγαπητής για τους Έλληνες και όχι μόνο φίλους του μπάσκετ, ομάδας».

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Χορηγιών της ομάδας μας κ. Κανέλλης Παρταλίδης, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε στην Αυτοκρατορία, ένα από τα κορυφαία Ελληνικά Fashion Brands! H PRINCE OLIVER από σήμερα είναι μέρος της οικογένειας του ΑΡΗ και θα επιμελείται την Επίσημη πολιτική ενδυμασία της ομάδας μας!

Ο ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της νέας εποχής, αναβαθμίζει την εικόνα του σε όλα τα επίπεδα! Η συνεργασία με την PRINCE OLIVER, είναι ένα ακόμα δείγμα πως ο ΑΡΗΣ αρχίζει να ανακτά και την εμπορική αξιοπιστία του. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες, είναι κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε εξίσου δημιουργικά και δυναμικά!»”.

Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ:

To Top