Νέα… Χριστουγεννιάτικα σενάρια για Παναθηναϊκό και Γιαννιώτα για χρήματα και παίκτες στον Άρη

Αφού τον «έκλεισαν» καμιά δεκαριά φορές στην ΑΕΚ, τον «πήγαν» κανά δυο… βόλτες στο λιμάνι και στον Ολυμπιακό, τώρα ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού. Χριστουγεννιάτικα.

«Την περίπτωση του Γιαννιώτα εξετάζουν πλέον στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτησή του. Ο νεαρός παίκτης κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Αρη και είναι ένας από τους μικρούς που έχουν ξεχωρίσει και στους πράσινους θεωρούν ότι μια επένδυση στις ικανότητές του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Αυτό μετέδωσε σήμερα το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: «Βασικός λόγος για τον οποίο υπάρχει και το ενδιαφέρον είναι πως η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα χαμηλή, καθώς είναι μόλις 150.000 ευρώ και υπάρχει η σκέψη για να καλυφθεί από τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία με τον παίκτη πριν η ομάδα κάνει την οποιαδήποτε κίνηση.
Παράλληλα στις σκέψεις του Παναθηναϊκού είναι να γίνει πρόταση στον Αρη με λιγότερα χρήματα από αυτά που απαιτεί η ρήτρα του παίκτη, αλλά να δοθούν αρκετά έμψυχα ανταλλάγματα, προκειμένου να μπορέσει να δελεαστεί και η διοίκηση του Αρη».

 

To Top