ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα χρονιά, ίδιοι στόχοι, διαφορετική… εκκίνηση! Με το βλέμμα στη Σούπερ Λίγκα!

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει επίσημα σήμερα για τον Άρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν το απόγευμα την πρώτη τους συγκέντρωση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στις 7, παρουσία και του κόσμου (ανοιχτή η θύρα 7).

Μία νέα χρονιά για τον Άρη, με τον στόχο να είναι ωστόσο ο ίδιος: η επιστροφή του συλλόγου στη φυσική του θέση. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν δίσως σοβαρά προβλήματα την προετοιμασία τους.

Το μοναδικό που ίσως να προβληματίζει είναι το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ στο βαθμό που επιθυμούσε ο Νίκος Αναστόπουλος, και δήλωσε πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, υπάρχει ήδη ο “κορμός” που παρέμεινε, ενώ υπάρχουν μπροστά δύο ακόμα μήνες, για να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι για να στελεχωθεί πλήρως και σε όλες τις θέσεις η ομάδα.

Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο και η ομάδα θα αναχωρήσει την Κυριακή 31 Ιουλίου για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επιστροφή στη “βάση” στις 14 Αυγούστου.

 

To Top