Νέα χρονιά, ανάλογη συνέχεια, ίδιος στόχος! (PRESSARIS-LIVE, 17:00)

Mε νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλει να “καλωσορίσει” το 2015 ο Άρης που στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς φιλοξενεί σήμερα (17:00) στο “Κλ. Βικελίδης” τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Το σύνολο του Πάουλο Κάμπος θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τις επίσημες τoυ υποχρεώσεις για το 2014, “στοχεύοντας” σε μία ακόμα άνετη νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση όπως ακριβώς κατάφερε και στο Σουφλί κόντρα στον τοπικό Έβρο.

Αρκετά τα προβλήματα για τον 57χρονο τεχνικό του Άρη που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Γκόλια, Μαζουλουξή, του ανέτοιμου Χιντασέλι και του τιμωρημένου Μάουρο Πόι.

Η 18μελής αποστολή του Άρη: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Προβατίδης, Λιόνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκίνο, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Ρένια, Καπνίδης

To Top