ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ωμή επίδειξη της… εξυγίανσης! Μια αγωνιστική η καρατιά του Πασαλίδη, “εξόντωση” μόνο για Ιντέγε!

Στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και πρόστιμο 80 ευρώ. Δεν παίζει με την ΑΕΚ ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός. Νέα ωμή επίδειξη της… εξυγίανσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στο 15’ ο Πασαλίδης του αγώνα Αστέρας -Ολυμπιακός βρήκε με ένα δολοφονικό τάκλιν τον δεξί αστράγαλο του Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με το φορείο και την θέση του πήρε ο Μπουχαλάκης, ενώ ο Πασαλίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Μια καραμπινάτη φάση επικίνδυνου παιχνιδιού που σήκωσε μπόλικη κουβέντα, όπως μπόλικη κουβέντα σηκώνει το πώς αντιμετωπίστηκε η περίπτωση του Ιντέγε για μια φάση που ούτε κόκκινη θα έπρεπε να δοθεί στο ΑΕΚ-Άρης και όμως ο φορ των κιτρινόμαυρων τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές! Και όμως σε εκείνο το παιχνίδι o… ευαγγελιστής της εξυγίανσης Ευαγγέλου με τον VARίστα Παπαπέτρου, ανακάλυψαν κόκκινη!

Η Super League ανακοίνωσε την Τρίτη (17/12) ότι ο αμυντικός των Αρκάδων τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής, καθώς και με πρόστιμο 80 ευρώ. Έτσι, δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης (18/12, 19.30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Γκιλιέρμε, υπενθυμίζεται, θα μείνει σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης, ενώ ο Πασαλίδης απολογήθηκε δύο φορές για το τάκλιν που έκανε. Αρχικά ζήτησε συγγνώμη μέσω instagram και ακολούθως με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ.

Δείτε τις εικόνες για να καταλάβετε τα δυο μέτρα, δυο σταθμά:

To Top