Νέες αιχμές του Κλοπ για την Μπάγερν

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε και πάλι τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι τη Μπάγερν Μονάχου, στο πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός τεχνικός της Ντόρτμουντ τόνισε πως οι άλλες ομάδες σέβονται περισσότερο από το κανονικά τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, ενώ με τη δική του ομάδα, δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε για τον αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης: «Έχω μελετήσει λίγο τη Βέρντερ Βρέμης και φυσικά δεν είναι ικανοποιημένοι με τα δυο πρώτα παιχνίδια τους, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Νομίζω πως θα τα δώσουν όλα στον αγώνα εναντίον μας. Σίγουρα θα παλέψουν στη μεταξύ μας αναμέτρηση και το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό. Όμως και εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο Κλοπ υπογράμμισε: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα στη Βέρντερ Βρέμης, τα οποία δε θα μπορέσουν να τα λύσουν εύκολα. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αρκετοί είχαν μιλήσει με καλά λόγια για εμάς και νομίζω πως αρκετοί ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, θα παρακολούθησαν παιχνίδια μας και θα είπαν ότι τους άρεσε το ποδόσφαιρο, που παίζαμε».

Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες τη Μπάγερν Μονάχου: «Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε τον ίδιο σεβασμό, με αυτόν που έχει η Μπάγερν Μονάχου. Καμία ομάδα δε είναι χαλαρή απέναντί μας. Αυτό είναι γεγονός».

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=325908&Sport=1&Country=80&Competition=145&Season=135473&Round=341505&Team=15425&Player=105865#ixzz2sctvMaRD
Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook

To Top