ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες αλλαγές στην ΑΕΚ, τέλος ο Άρμστεντ

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ δεν κατάφερε να… μακροημερεύσει στην ΑΕΚ αφού η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό.

Ξεκίνησε τη σεζόν στη ρώσικη Άβτοντορ, εν συνεχεία συμφώνησε με την ΑΕΚ ωστόσο η ΚΑΕ ανακοίνωσε ανήμερα των Χριστουγέννων τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Άρμστεντ αποκτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες μετά από την προσθήκη του Δημήτρη Μαυροειδή, στο πλαίσιο των διορθωτικών κινήσεων στο ρόστερ της ΑΕΚ και πλέον αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, με τη φανέλα της Ιστανμπούλ.

Στα τρία παιχνίδια της παρουσίας του στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα σε Ολυμπιακό, Ρέθυμνο και Κολοσσό, είχε κατά μέσο όρο 7 πόντους με 4/6 βολές, 4/11 δίποντα και 3/10 τρίποντα, σε 16,17 λεπτά συμμετοχής. Επίσης πήρε δύο επιθετικά ριμπάουντ και έδωσε πέντε ασίστ, δύο τάπες, έκανε τρία κλεψίματα και υπέπεσε σε 1 λάθος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάλκολμ Άρμστεντ. Η ΑΕΚ εύχεται στον Αμερικανό αθλητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Πηγή: sport24.gr

To Top