Νέες αποκαλύψεις: «Ύποπτο» το ΠΑΟΚ-Βέροια

Παράξενο στοιχηματισμό παρουσίασε το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βέροια (4-1) σύμφωνα με έκθεση ξένης εταιρείας, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Έκθεση της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Federbet, που συνεργάζεται με την ισπανική λίγκα και άλλα πρωταθλήματα, σύμφωνα με την οποία υπήρξε παράξενη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια (4-1) για τη Super League αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Η έκθεση αναφέρει: «Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βέροιας (4-1) υπήρξαν “περίεργα πονταρίσματα” στη νίκη με περισσότερα από ένα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και στην επίτευξη αρκετών τερμάτων (over 2,5-3,5 γκολ). Επιπλέον, παρατηρήθηκε “ύποπτη πτώση” των συγκεκριμένων αποδόσεων, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την πτώση του over 3,5 γκολ στο 1,40 και ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 25ο λεπτό, με το σκορ στο 0-0. Από τα στοιχεία που υπάρχουν προκύπτει εμπλοκή της Βέροιας ή μερικών ποδοσφαιριστών της στην χειραγώγηση του αγώνα, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ».

Σημειώνεται πως η Federbet δεν είναι επίσημος συνεργάτης της UEFA που έχει ειδικό μηχανισμό για τον εντοπισμό της παράξενης στοιχηματικής δραστηριότητας στους αγώνες και συνεπώς δεν έχει γίνει, τουλάχιστον όχι ακόμη, επίσημη έρευνα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το παιχνίδι, ούτε έχει υπάρξει-κατά συνέπεια-ενημέρωση της ΕΠΟ με σχετικό έγγραφο.

Πηγή: sportfm.gr

To Top