ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες βολές για Σφακιανάκη: “Διέλυσε τη Φούτμπολ λιγκ”!

Πρόεδρο έχει προγραμματίσει να εκλέξει η Φούτμπολ λιγκ στο ΔΣ της Δευτέρας (21/11). Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής (18/11) κυκλοφόρησε σενάριο σύμφωνα με το οποίο έγινε κρούση στον Στέλιο Σφακιανάκη να επιστρέψει!

Από τη διοργανώτρια, όμως όχι μόνο αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά, αλλά ο Α’ αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια και σημείωσε ότι: «Τον καιρό που ήταν στη Football League τα διέλυσε όλα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πληρώσει το χρέος που του αναλογεί. Δεν του έχει γίνει καμία πρόταση και δεν επιθυμεί κανείς να επιστρέψει»!

Συγκεκριμένα, ο Λεουτσάκος δήλωσε στο FL News σχετικά:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του Στέλιου Σφακιανάκη. Αυτά είναι φαντασίες δικές του. Δεν έγινε καμία επίσημη πρόταση από κανέναν αντιπρόεδρο. Η Football League διοικείται από δύο αντιπροέδρους. Αυτοί κάνουν διοίκηση και δεν την κάνει κανένας άλλος. Το μόνο που έχει να κάνει ο κύριος Σφακιανάκης είναι να αναλάβει να πληρώσει το χρέος που άφησε στη Football League και να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Τον καιρό που ήταν στη Football League τα διέλυσε όλα και να αναλογιστεί το χρέος που του απομένει να πληρώσει ως πρόεδρος. Ο κύριος Βουγίδης επικοινώνησε μαζί του για κάποιο χρέος που έχει στο τρίμηνο της θητείας του και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Διαχειρίστηκε κάποια λεφτά και άφησε ένα χρέος. Εμείς δεν έχουμε διαχειριστεί λεφτά. Βρήκαμε ταμείο… μηδέν. Επαναλαμβάνω ότι δεν του έγινε καμία πρόταση και δεν επιθυμεί κανείς να επιστρέψει».

To Top