ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέες δεσμεύσεις για κατάθεση εγγυητικής από την πλευρά των Αράβων

Την ώρα που ξεκίνησε μια κρίσιμη περίοδος για την “επόμενη μέρα” του Άρη, προκύπτουν και νέες δεσμεύσεις από την πλευρά του εκπροσώπου του επενδυτικού ομίλου με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την κατάθεση εγγυητικής εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καταγραφεί και επίσημα το ενδιαφέρον, αλλά και το μέγεθος της επενδυτικής εμβέλειας που έχει. 

Όπως είναι γνωστό, ο Κώστας Παπακωνσταντίνου παρέδωσε την περασμένη Παρασκευή στον Ερασιτέχνη έγγραφο που υπογράφεται από τον Jafar Raza, ο οποίος κατέχει το 35% των μετοχών της εταιρείας  Chatsworth Consortium Limited με έδρα το Λονδίνο. Οπως τόνισε στους ανθρώπους του Άρη ο Παπακωνσταντίνου το αργότερο την Τρίτη θα κατατεθεί εγγυητική επιστολή, η οποία θα καταδεικνύει το μέγεθος της επένδυσης, αλλά και ισολογισμοί της εταιρίας. Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί και συνέντευξη τύπου σχετικά με το ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Η εν λόγω εταιρεία φέρεται να λειτουργεί ως θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας, για την οποία κάνει λόγο ο Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία αυτή ασχολείται με την εξόρυξη και την εμπορία μετάλλων, ανακύκλωση μετάλλων (σκραπ), αλλά και μεταφορές πετρελαίου. 

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσο πρόκειται για ουσιαστικό ενδιαφέρον από μια επενδυτική εταιρία που έχει τα εχέγγυα να αλλάξει επίπεδο στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

To Top