ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες δηλώσεις Μπουτάρη: “Στόχος να χαμογελάσει πάλι ο κόσμος, ο Καρυπίδης να ακούει τη συνείδησή του”

Ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Όσα είπε ο Γιάννης Μπουτάρης στον ArenaFM 89.4:

«Είχαμε μια συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, δεν τον ήξερα προσωπικά ,τώρα τον γνώρισα. Πολύ καλό παιδί, ορεξάτος και πολύ ικανός άνθρωπος. Ξέρει τι κάνει αλλά πρέπει να προσέξει τον κόσμο που θα έχει δίπλα του. Όλοι είναι προπονητές, όλοι είναι εκλέκτορες και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα , όλοι κοιτάνε άλλου. Μου άρεσε ο Καρυπίδης.

Του είπα, ότι θέλεις να κάνεις κάντο και μην ακούς κανέναν παρά μόνο την συνείδηση σου και αυτό θα σε οδηγήσει να κάνει κάτι καλό στην ομάδα και να αρχίσει πάλι ο κόσμος να χαμογελάει.

Ο Δήμος θα βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή και τον Άρη. Όποια ομάδα χρειαστεί βοήθεια και μπορούμε να την δώσουμε θα την δώσουμε ».

To Top