Νέες διακρίσεις για το τζούντο του Άρη!

Η ομάδα τζούντο του Α.Σ. Άρης απέδειξε την υψηλή ποιότητα της για άλλη μία φορά και τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που καταβάλλεται

.Στα -66 κιλά εφήβων o Παναγιώτου κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο δίνοντας επί της ουσίας “μάχη” επί 4 αγώνες και ξεπερνώντας από άλλες φορές τον εαυτό του, καθώς κέρδιζε παντού με Ippon, ακόμη και στο έδαφος!

Στην ίδια ακριβώς κατηγορία ο Ματέο Μπολγασβίλι κατόρθωσε να κατακτήσει την τρίτη θέση, καθώς σ’ έναν από τους αγώνες του έχασε στις ποινές (shidο).

Σε όσον αφορά τις ανδρικές κατηγορίες, σίγουρα ξεχωριστός υπήρξε και ο αθλητής Νικόλαος Μουλάτζε! Στην κατηγορία των -81 κιλών ανδρών κατάφερε επίσης να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο ήταν το τρίτο για την Ομάδα στο τουρνουά του Panionios Cup.

Ο συνολικός απολογισμός ήταν 3 μετάλλια στις 3 συμμετοχές που είχε η ομάδα στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη: “Το γεγονός αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και παράλληλα πιστοποιεί την προσπάθεια των αθλητών μας και του προπονητικού group, η οποία αποδίδει συνεχώς καρπούς, πλάθει χαρακτήρες και ορίζει το μέλλον”!

To Top