Νέες εμφανίσεις για τους «πολεμιστές» της Λίβερπουλ! (photos & videos)

Τις νέες της εμφανίσεις για την σεζόν 2012-13 παρουσίασε η Λίβερπουλ, που θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα στην Αγγλία βάσει της συμφωνίας της με την αμερικανική εταιρεία αθλητικού υλικού Warrior Sports. Παρότι μάλιστα επέλεξε λιτή γραμμή ενόψει της ερχόμενης χρονιάς, το σχετικό βίντεο με τους «πολεμιστές» είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Όπως ήταν γνωστό από τις 18 Ιανουαρίου οι «ρεντς» είχαν αποφασίσει να αφήσουν την Adidas και είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Warrior Sports, αμερικανική εταιρεία προμήθειας αθλητικού υλικού, από το Γουόρεν του Μίσιγκαν.

liverpool-gerrardliverpool-reinaΗ συμφωνία των Αμερικάνων με τη Λίβερπουλ, κάνει την ομάδα από το Μέρσεϊσάιντ την πιο ακριβοπληρωμένη στην Αγγλία, όσον αφορά τη φανέλα της, καθώς η νέα της συμφωνία ανέρχεται στα 31,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί είναι εξαετές.

Και αυτό την ώρα που η πιο εμπορική ομάδα του Νησιού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζει από τη συμφωνία της με τη Nike 28,6 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως παρατηρείτε και στις φωτογραφίες οι νέες εμφανίσεις έχουν πιο λιτή γραμμή, αφού από τα μανίκια αφαιρέθηκαν οι τρεις γραμμές της Adidas, που είναι σήμα κατατεθέν της, ενώ όλα τα χαρακτηριστικά στο σορτσάκι και τη μπλούζα είναι σε χρυσή απόχρωση.

Τέλος η πιο σημαντική αλλαγή έγκειται στο γεγονός ότι το έμβλημα της ομάδας, δεν θα περιβάλλεται από τίποτα άλλο, όντας σχεδιασμένο σε μία πιο κλασική και απλή μορφή.

Πηγή: sentragoal.gr

Δείτε το βίντεο με τους… «πολεμιστές» της Λίβερπουλ:
{dailymotion}xqqtiv|640|360{/dailymotion}

To Top