ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέες επαφές Άρη με Λόπεζ, για να βρεθεί η “χρυσή τομή”!

Προσπάθεια για να καλύψει τα κενά και στην κορυφή της επίθεσης πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα ο Άρης, έχοντας πλέον ως προτεραιότητα, πλέον, τον Κρίστιαν Λόπεζ.

Οι δυσκολίες στην υπόθεση Σαντίκου, υποχρέωσαν τον Άρη να στραφεί στον Κριστιάν Λόπεζ, μία επιλογή πιο οικονομική από τον διεθνή Αλβανό φορ, του οποίου το μέλλον παραμένει αμφίβολο, λόγω της επιθυμίας της Λεβάντε να τον παραχωρήσει μόνο με πώληση.

Οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζουν νέα πρόταση στον Ισπανό επιθετικό, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”, καθώς παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό, στις πρώτες επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στόχος των ιθυνόντων του Άρη είναι το καλύτερο δυνατό “deal” για την συγκεκριμένη θέση, καθώς απαιτεί ένα από τα “καλά συμβόλαια” του φετινού μπάτζετ.

Ο Λόπεζ που έκανε όνομα κυρίως εκτός Ισπανίας, κυκλοφορεί πλέον “ελεύθερος” στην αγορά μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Λας Πάλμας και ήδη έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος και από άλλες ομάδες.

Το δυνατό “χαρτί” του Άρη, είναι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν και η διάθεση για υποχωρήσεις, αρκεί να είναι αμοιβαίες, σε ότι αφορά τους όρους του συμβολαίου.

 

 

To Top