Νέες καταγγελίες! «Έφαγα ξύλο από τον κ. Αυλωνίτη και την παρέα του. Είναι υπάλληλος της ΑΕΚ»

Ξυλοδαρμό εις βάρος του από τον Νίκο Αυλωνίτη που εμπλέκεται στην υπόθεση, για την οποία κινδυνεύει με βαρύτατη ποινή η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατήγγειλε ο Παναγιώτης Κεραμυδάς μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου Σάλας αναφέρει ότι τον έδειρε ο κ. Αυλωνίτης (που επίσης απειλείται με βαριά τιμωρία), τονίζοντας, μάλιστα, ότι είναι υπάλληλος της «Ένωσης», ενώ επεσήμανε ότι έχει καταθέσει στη Δικαιοσύνη επί του θέματος.

«Έφαγα τόσο ξύλο από τον κ. Αυλωνίτη και την παρέα του. Μας πέταξαν έξω με τις κλωτσιές. Πώς το ήξεραν όταν πήγα να καταγγείλω και ήρθαν; Πρέπει ο κ. Πρωθυπουργός με τον κ. Αυγενάκη να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πρέπει να γίνει εισβολή κάθαρσης. Είναι και υπάλληλος της ΑΕΚ (σ.σ. ο Νίκος Αυλωνίτης).

Με κλώτσαγε με σφαλιάριζε. Μου λέει κουμάντο κάνω εγώ και είμαι αφεντικό. Τα έχω καταθέσει στον κ. Αθανασίου με ονόματα και διευθύνσεις. Είναι ντροπή να υπάρχουν συμπεριφορές όπως αυτών των ατόμων. Τα έχω παρατήσει τώρα, έχουν τελειώσει αυτά, δεν αξίζει τον κόπο», ανέφερε ο κ. Κεραμυδάς.

To Top