Νέες καταγγελίες από Ευθυμιάδη: Κλίμα πολέμου που τορπιλίζει τους διακανονισμούς

O Κώστας Ευθυμιάδης ήταν ουσιαστικά ο εκπρόσωπος της νέας διοίκησης της ΠΑΕ στη βραδιά της Λέσχης που ξεκίνησε στο Aris Sports Cafe. Ο ίδιος, βέβαια έσπευσε να διευκρινίσει ότι ήταν παρών, ως μέλος της ΚΜΑ. Ο Ευθυμιάδης ουσιαστικά κατήγγειλε το κλίμα πολέμου που τορπιλίζει τους διακανονισμούς!

Oι καταγγελίες αυτές ήρθαν λίγες ώρες μετά τις σχετικές δηλώσεις του προέδρου της ΚΜΑ Πάνου Στεφανίδη, ενώ ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τα όσα επισήμανε νωρίτερα σε σχετική ανάρτηση το PRESSARIS, δυο μέρες μετά τις καυστικές δηλώσεις του Δημήτρη Ηλιάδη.

“Ο Αρης δέχεται πόλεμο όχι ως διοίκηση ΠΑΕ ή ΚΜΑ, αλλά ως σύλλογος” είπε με έμφαση για να συμπληρώσει καταγγέλοντας “Δε μπορεί να μιλάμε με παίκτες, που πρόκειται να υπογράψουν ή να διακανονίσουν χρήματα και να λένε: ‘Εγώ θα έρθω στον Άρη εσύ θα είσαι διοίκηση; Ή γιατί να έρθω με τόσα λεφτά, ενώ θα έρθει επενδυτής, που θα δώσει περισσότερα;'”

Το μέλος της ΠΑΕ τόνισε ακόμη ότι: “Μετά το κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, είναι σαφές ότι χάνεται χρόνος και ο προγραμματισμός πάει πίσω” ενώ αναφέρθηκε και στους διακανονισμούς: “Υπάρχει χρονικός ορίζοντας και είναι ο Αύγουστος. Ωστόσο, όταν οι παίκτες και οι πιστωτές ακούνε διαφορετικά πράγματα, επηρεάζονται. Κάποιοι θέλουν να μην πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, όσον αφορά το 99 και η ΠΑΕ, τελικά, να μην υπαχθεί”. Λόγια που σχολιάστηκαν από όλους στην αίθουσα!

To Top