ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες καταγγελίες για Καλαϊτζίδη για απειλές και μπράβους!

Ο Νάσος Αθανασίου ποδοσφαιριστής της Καβάλας, προχώρησε σε νέες καταγγελίες σήμερα για τη συμπεριφορά του Καλαϊτζίδη, μετά τα όσα είχε πει χθες μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα μίλησε στον Arena fm για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Έγιναν, όχι μόνο με τη λήξη, αλλά και άλλα  τέσσερα περιστατικά. Ποιος νομίζετε ότι δημιουργεί τα επεισόδια στα γήπεδα; Τα δημιουργούν οι προπονητές οι παίκτες οι παράγοντες . Έχω παιδί 2, 5 ετών μου έβρισε το παιδί. Περίμενα ότι θα γίνει κάτι. Εγώ έχω αποδείξεις. Το βίντεο του αγώνα. Αν γυρνούσα και τον χτυπούσα τον κύριο Καλαϊτζίδη, τι θα κέρδιζα. Μπορεί να έκανε λάθος και να φταίω. Δεν μπορείς να με κατακρίνεις για ένα γκολ που έφαγα πρόπερσι από λάθος.

Το γήπεδο το διέσχισε δυο φορές. Φορούσα σκούφο δε με αναγνώρισε Με έψαχνε. Θεώρησα ότι θα τελειώσει εκεί.

Διέσχισε 150 μέτρα με πιάνει από γιακά. Μου λέει βαριές κουβέντες για το παιδί μου και για τη γυναίκα μου.

Σε κάθε παιχνίδι ο Απόλλωνας έχει μια σύρραξη, Φαίνεται πάντα οι αντίπαλος πέρσι βάλαμε 5 γκολ στην Καλαμαριά.

Αν είχα κάνει το παραμικρό δε θα κυκλοφορούσα στην Καβάλα. Είμαι καθαρός. Δε διώκομαι εγώ , άλλος διώκεται. Δεν έχω δικαστική διαμάχη με κάποιον.

Ευχαριστώ τους περισσότερους παίκτες της Καλαμαριάς που με προστάτεψαν.

Πέρασα ένα [πολύ δύσκολο απόγευμα. Χαίρομαι που έφυγα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είμαι ερασιτέχνης. Και μην βγει κάποιος να μου πει ότι είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Χάρηκα που υπάρχει βίντεο. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα δω τι θα κάνω.»

Δηλώσεις έκανε και στο Μετρόπολις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάοσς Αθανασίου στο Metropolis 95.5:

 

«Από τη στιγμή που υπάρχει η δύναμη της εικόνας παύει να είναι απλή καταγγελία. Σημειώθηκαν τέσσερα επεισόδια με τον Καλαϊτζίδη πέραν του ότι προχθές το βράδυ χτυπούσε και το κινητό μου τηλέφωνο. Μετά την πρώτη επίθεση θεώρησα ότι θα σταματούσε. Μετά τη δεύτερη επίθεση σε απόσταση 100-150 μέτρων από τη φυσούνα επίσης θεώρησα ότι θα σταματούσε… Μου είπε πολλά για την οικογένειά μου και το παιδί μου. Ο άνθρωπος δεν σταμάτησε ποτέ», είπε αρχικά.

 

Αναφέρθηκε μάλιστα στη δική του συνείδηση: «Προσωπικά δεν έχω προηγούμενα με κανένας, αυτός μαλώνει μόνος του. Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Είμαι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, δεν ζω από το ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Καλαϊτζίδη ο οποίος ζει από το ποδόσφαιρο. Και να ξέρετε κάτι. Υπαίτιοι για τα επεισόδια στα γήπεδα δεν είναι ποτέ οι φίλαθλοι. Είναι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες».

 Ρωτήθηκε γι’ αυτά που φέρεται να του είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Ντρέπομαι να τα πω στον αέρα γιατί αφορά ανθρώπινη ζωή, την οικογένειά μου και του παιδιού μου». Εκεί ρωτήθηκε αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης απείλησε τη ζωή του παιδιού του. «Ναι, ακριβώς. Εμένα και τη ζωή του παιδιού μου. Όταν με καλέσει κάποιος νομικός θα πω πολλά περισσότερα», απάντησε.

Ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε και στην παρουσία μπράβων! «Έκανα ζέσταμα και με απειλούσε με μπράβους. Τις τέσσερις επιθέσεις δεν μου τις έκανε μόνος του. Ποτέ δεν ήρθε μόνος του. Λόγω της παρουσίας των μπράβων απέφυγε να μπω στη φυσούνα, πήγα από τα πλάγια για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Ο νοών νοείτο», είπε και συμπλήρωσε. «Πάω να κάνω το χόμπι μου και φοβάμαι για τη σωματική ακεραιότητά μου γιατί ένας άνθρωπος ζει στις ψευδαισθήσεις του και τις αυταπάτες του».

Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας σημείωσε μάλιστα ότι ο λόγος της συμπεριφοράς του κ. Καλαϊτζίδη σχετίζεται με έναν αγώνα Καβάλας-Πανσερραϊκού τον οποίο είχε κερδίσει η ομάδα των Σερρών και είχε εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League. «Αυτό μου είπε και χθες. Ό,τι τότε πήρα 2-3 χιλιάρικα για να κάνω λάθος. Φτάνει πια. Φτάνει να λέει ότι ήμουν στημένος. Έκανα λάθος σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να με κρεμάσουν; Είμαι στην Καβάλα και πληρώνω γι’ αυτή την ομάδα… Ήμουν στην Α’ Εθνική, σηκώθηκα κι έφυγα γιατί σιχάθηκα κάποιους ανθρώπους σαν τον κύριο Καλαϊτζίδη. Εσείς νομίζετε ότι αυτός ο άνθρωπος παλεύει για την κάθαρση;»

Στον επίλογο των δηλώσεών του, σημείωσε: «Τι νόμιζε δηλαδή, ό,τι θα έχω μειωμένη απόδοση χθες γιατί με τρομοκρατεί ο Καλαϊτζίδης; Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Παλεύει για την κάθαρση και την ίδια στιγμή κάνει αυτά που κάνει; Και να ξέρει ότι το παιδί είναι δώρο Θεού. Εύχομαι στον Καλαϊτζίδη να φερθούν στον γιο του, όπως φέρθηκε αυτός σε μένα. Τελείωσε το παιχνίδι και ήθελε να με δείρει».

«Ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει»

Σκληρές δηλώσεις κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έκανε και ο επίσης ποδοσφαιριστής της Καβάλας, Χάρης Παππάς. «Ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει. Ας ψάξει αλλού για τις ανακρίβειες που λέει. Ας ασχοληθεί με την ομάδα του και πραγματικά λυπάμαι γιατί ο Απόλλων Καλαμαριάς παραδοσιακά είναι μια ομάδα η οποία προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα. Ο Απόλλων δεν συνήθιζε για τέτοιους τραμπουκισμούς», είπε.

 

To Top