Νέες περίεργες δηλώσεις μέλους του δ.σ. της ΕΠΟ: “Η προκήρυξη δεν προβλέπει μπαράζ…”

Νέες περίεργες δηλώσεις έρχονται δια στόματος μέλους του δ.σ. της ΕΠΟ, που υπογραμμίζουν την ανάγκη ο Άρης να βρεθεί σε θέσεις μάχης και πλήρους ετοιμότητας.

Το μέλος του δ.σ. της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προβλέπει μπαράζ και αν χρειαστεί μπορεί να γίνει η νέα Football League ακόμη και με 18 ομάδες!!!

«Πρέπει να εφαρμοστούν αυστηρά οι προκηρύξεις και να μην έχουμε παλινωδίες. Δεν λέει τίποτα η αποχώρηση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ. Κατ’ αρχάς δεν είναι κάτι τελεσίδικο ακόμη. Ακόμη πάντως κι αν δεν συμπληρωθούν οι προβλεπόμενες 20 ομάδες και είναι 18 θα πρέπει το πρωτάθλημα να γίνει με 18″ είπε αρχικά στο “Μετρόπολις” για να συμπληρώσει:

“Πάντοτε σε ανάλογες περιπτώσεις εμείς είτε στη Δ’ Εθνική είτε στα τοπικά πρωταθλήματα λέγαμε ότι σε περίπτωση ύπαρξης κενών θα αποφασίσει το δ.σ. προχωρώντας στην κάλυψη των θέσεων από τις παρακάτω κατηγορίες, όμως, το γράφαμε στις προκηρύξεις μας.

Στην προκειμένη περίπτωση από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο για μπαράζ. Δεν γνωρίζω εάν το γράφει ο ΚΑΠ, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι προέχει η προκήρυξη του ΚΑΠ.

Σας δίνω ένα παράδειγμα. Πέρσι αν θυμάστε κάποιες ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, γι’ αυτό και κάποιοι όμιλοι ήταν με λιγότερες ομάδες. Δεν ξέρω αν θα τεθεί καν θέμα στο δ.σ. και αν θα υπάρξει απόφαση».

To Top