Νέες πιέσεις Παναγόπουλου κατά Άρη βάζοντας “μπροστά” Αραβίδη, Παπαστεριανό, Παπαπαζαχαρία

Στην αναμπουμπούλα ο “λύκος” χαίρεται, σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση! Την ώρα που ο Άρης συνεχίζει να αιμορραγεί από τα χτυπήματα που δέχεται από κάθε μεριά, μέσα σε ένα σάπιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, προκύπτει και πάλι από την Αθήνα, θέμα με τη διαρροή της καταγγελίας του δικηγόρου Παναγόπουλου, η οποία έγινε από τον περασμένο Αύγουστο για τις περιπτώσεις πρώην παικτών των κίτρινων. Περιπτώσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με το θέμα της παύσης της προσωρινής προστασίας της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός για τη δράση του (σε ότι έχει να κάνει με υποθέσεις κατά του Άρη…) δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος έχει προσφύγει από τον περασμένο Αύγουστο στην πειθαρχική της ΕΠΟ εκπροσωπώντας αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές και ζητώντας να επιβληθούν ποινές στον Αρη για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Πρόκειται για τους Αραβίδη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Καπετάνο, αλλά και τους μάνατζερ Νικολάου και Λυπημένο. Τα σχετικά έγγραφα δημοσιεύει σήμερα το soccerplus.

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο κατακλύζεται από καταγγελίες παραγόντων, παικτών, του ίδιου του ΠΣΑΠ και ενώ οι δικογραφίες στοιβάζονται στα γραφεία του εισαγγελέα, αποπνέοντας μπόχα και δυσωδία, σε μια στιγμή που βγαίνουν ουσιώδεις αποκαλύψεις για παράγοντες που συμμετείχαν σε παράνομες συμμορίες, για παίκτες που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου στοιχηματισμού, αλλά και για υποθέσεις πλαστών ενημεροτήτων, προκύπτει και πάλι το θέμα της προσφυγής του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια!

Οι συνειρμοί είναι εύλογοι… Ερώτηση: οι Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος είναι ενήμεροι για τη… δράση του εκπροσώπου τους;

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω περιπτώσεις δεν έχουν να κάνουν με τελεσίδικες αποφάσεις και δεν είναι από αυτές που απειλούν άμεσα τον Άρη, μετά την παύση της προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές. Σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι ο Άρης συνεχίζει να βάλλεται από παντού!

To Top