ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέες συζητήσεις με τον Μαρμπλ για συμβιβαστική λύση συνεργασίας

Νέες συζητήσεις ξεκίνησαν ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ντέβιν Μαρμπλ και την διοίκηση του Άρη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συζητούν εκ νέου το πώς θα λυθεί το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ, που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του Άρη και αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι προτιμότερο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Οι συζητήσεις αφορούν σαφώς το οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης για την λύση της συνεργασίας, παράλληλα όμως γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί ομάδα, ώστε να απορροφήσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Μαρμπλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Άρη μέχρι να οριστικοποιηθεί το μέλλον της καριέρας του. Είναι πλέον θέμα χρόνου οι δύο πλευρές να “χωρίσουν”, απλώς αυτό θα γίνει με τον σωστό τρόπο όπως όλα δείχνουν και όχι με ακραίες λύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά και δεν συμφέρουν κανέναν.

Σε 9 αγώνες της Stoiximan.gr Basket League ο Μαρμπλ έχει 8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ με 100% στις βολές (11/11), 54,7% στα δίποντα (23/42) και 16,6% στα τρίποντα (16,6%) σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει σε 7 αγώνες, 9,9 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο με 50% στις βολές, 39,4% στα δίποντα και 34,4% στα τρίποντα.

To Top