Νέες συναντήσεις με παράγοντες, ο χρόνος πιέζει!

Μια ακόμη ημέρα, ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται και η σημερινή, για τις κιτρινόμαυρες εξελίξεις… Παράλληλα με τις ενέργειες που πραγματοποιούν ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο Γιάννης Γρανούζης και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ, κορυφώνονται και οι επαφές με πρωτοβουλία των βετεράνων.

Σήμερα αναμένεται να γίνει μια σειρά από ραντεβού με παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Οι βετεράνοι θα προσπαθήσουν να εντάξουν στη γενική προσπάθεια ανθρώπους που μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να ξεκολλήσει το “καράβι από τα βράχια”.

Για να το ξεκαθαρίσουμε σε ότι αφορά τα ονόματα που ακούστηκαν, για να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις:

1. Ο Λάμπρος Γράντας έδειξε -και το εξέφρασε με τη δήλωσή του στο PRESSARIS- ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος σε ποιο πλαίσιο μπορεί να γίνει αυτό. Και φυσικά μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει κανένα βάρος. Θέση που εξέφρασε και με νέα δήλωσή του στην εφημερίδα Goal σύμφωνα με την οποία: «Είναι αλήθεια πως με προσέγγισαν και σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Είμαι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπω μπροστά μόνος μου, απλά θέλω να βοηθήσω τον Άρη, συμμετέχοντας σε ένα σχήμα μαζί με άλλους επιχειρηματίες. Δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια»

2. Ο Μιχάλης Ζορπίδης έδειξε θετικός στη λογική μιας συνολικής προσπάθειας. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι έχει λαμβάνειν περίπου 300.000 ευρώ από την ΠΑΕ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να φέρει το βάρος της υπογραφής…

3. Ο Γιάννης Ιωαννίδης το ξέκοψε ότι δεν μπορεί να ενταχθεί ενεργά σε οποιαδήποτε προσπάθεια αυτήν τη στιγμή. Όχι μόνο τώρα, αλλά και πριν μερικές βδομάδες. Αναζητεί και ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο… θα μπορούσε να βοηθήσει.

Τα χρέη της ΠΑΕ προβληματίζουν όλους όσους δείχνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν και γι’ αυτό εμφανίζονται επιφυλακτικοί. Τα νούμερα είναι μεγάλα και ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτό την ευθύνη έχει η διοίκηση της ΠΑΕ και όχι οι παράγοντες την πόρτα των οποίων χτύπησαν οι βετεράνοι.

Οι νέες επαφές θα δείξουν μια κατεύθυνση, αν δηλαδή μπορεί να συσταθεί μια «παναρειανή διοίκηση» ή θα βρεθεί η ΠΑΕ  σε νέο αδιέξοδο. Ο χρόνος πιέζει…

 

To Top