Νέιμικ: “Θέλουμε να δούμε τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο!”

Ο Ντρου Νέιμικ είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Τον περιμένει με ανυπομονησία, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μπροστά στο κοινό του Άρη από το οποίο ζήτησε τη συμπαράστασή του.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως “περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό και είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντική διοργάνωση για την ομάδα μας. Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς είναι γι’ αυτόν το θεσμό και δουλεύουμε σκληρά για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε”.

Ο 29χρονος σέντερ γνωρίζει αρκετά για την ΑΕΚ, μετά το σκάουτινγκ των τελευταίων ημερών: «Αρχικά πρόκειται για κόντρα ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει επικίνδυνους σουτέρ και καλούς παίκτες στο πικ εν ρολ. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με μεγάλη σοβαρότητα και ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Ο Νέιμικ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας για τον αγώνα της Τρίτης: “Θέλουμε να δούμε τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο και ανυπομονούμε να ζήσουμε τη συμπαράστασή του. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα και να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας”.

To Top