Νέιμικ: “Πολύ σημαντική νίκη”

Ανήμερα των 30ων γενεθλίων του ο Ντρου Νέιμικ πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση που συνδυάστηκε με νταμπλ-νταμπλ (15 πόντους, 12 ριμπάουντ). Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε τη σημασία της νίκης των κίτρινων.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ανέφερε αρχικά: “Ήταν πολύ μεγάλη νίκη για μας κι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα μας επιτρέπει να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Μπράβο στον ΚΑΟΔ για την εμφάνιση και την μάχη που έδωσε. Εμείς στο τέλος βάλαμε τις βολές, ευστοχήσαμε σε κάποια σημαντικά σουτ και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το σημερινό παιχνίδι, ο ΚΑΟΔ έκανε κάποιες αλλαγές στα ματς απ και μας δημιούργησε προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντεπιτέθηκε, έκανε μεγάλο παιχνίδι. Στο τέλος καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει να δούμε ξανά τον αγώνα. Πήραμε νωρίς ένα μεγάλο προβάδισμα αλλά ο ΚΑΟΔ μας έφτασε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Η νίκη είναι πολύ σημαντική και αυτή κρατάμε”.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση επεσήμανε: “Είναι σίγουρα επιτυχία το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην πρώτη τετράδα. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς, ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση που κατέχουμε και θέλουμε να την υπερασπιστούμε με προσπάθεια και σκληρή δουλειά”.

To Top