Νέιμικ, Σπαρτιάτες και NCAA φάιναλ φορ! Μια ξεχωριστή μέρα για τον Αμερικανό! (photos + video)

Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ντρου Νέιμικ η σημερινή καθώς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού διεξάγεται το φάιναλ φορ του NCAA. Στην Ιντιανάπολις, θα αγωνιστεί για το τρόπαιο και το δικό του πανεπιστήμιο, το φημισμένο Μίσιγκαν Στέιτ!

Οι Σπαρτιάτες του Τομ Ίτζο θα αντιμετωπίσουν το Ντιουκ του Μάικ Σιζέφσκι στον πρώτο ημιτελικό του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Ουϊσκόνσιν παίζει με το αήττητο Κεντάκι στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Νέιμικ ήταν δευτεροετής το 2005 όταν το Μίσιγκαν Στέιτ βρέθηκε στο φάιναλ φορ του NCAA στο Μιζούρι. Έχει βιώσει την μεγάλη μπασκετική γιορτή ως πρωταγωνιστής, κι ας αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά τότε, κι ας έχασε το Μίσιγκαν Στέιτ από το Νορθ Καρολάινα με 87-71 (οι Ταρ Χιλς κέρδισαν 75-70 το Ιλινόις στον τελικό και κατέκτησαν το πρωτάθλημα).

Σήμερα θα επιδιώξει να παρακολουθήσει από την τηλεόραση τον ημιτελικό του πανεπιστημίου του, που θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όχι όμως και ο προπονητής. Ο Τομ Ίτζο παραμένει και έχει γίνει θρύλος για τους Σπαρτιάτες.

Παρακολουθείστε τον ημιτελικό του Μίσιγκαν Στέιτ με το Νορθ Καρολάινα στον οποίο συμμετείχε ο Ντρου Νέιμικ:

To Top