Νέιμικ στο PRESSARIS: “Ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος!”

Ο Ντρου Νέιμικ δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη σειρά των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ. Κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον συμπολίτη, στην Πυλαία.

Μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε ότι η κατάσταση του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και ευελπιστεί ότι θα είναι παρών για να βοηθήσει τους κίτρινους να πετύχουν το “μπρέικ”.

Ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε αρχικά για την πορεία του τραυματισμού του: “Ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση μου έχει παρουσιάσει βελτίωση αλλά ο τραυματισμός αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρός απ΄ότι περίμενα. Θα συνεχίσω το πρόγραμμα που ακολουθώ και θα προσπαθήσω να είμαι παρών στα παιχνίδια αυτά”.

Πρόσθεσε πως “είναι δύσκολο να πω σε ποιον βαθμό ετοιμότητας βρίσκομαι. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα και το βέβαιο είναι πως υπάρχει βελτίωση. Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά για το πόσο έτοιμος είμαι αυτή τη στιγμή αλλά ευελπιστώ πως θα επιστρέψω στη σειρά με τον ΠΑΟΚ”.

Ο 30χρονος παίκτης θεωρεί ότι η σειρά με τον Ολυμπιακό θα είναι διδακτική για τον Άρη και θα τον ωφελήσει ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ. “Είναι πάντα καλό να παίζεις με τον καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και μπορείς να κερδίσεις αρκετά πράγματα, παίζοντας εναντίον του. Είναι μια ομάδα που παίζει πιεστική άμυνα κι αν υποπέσεις σε λάθη δεν τα συγχωρεί. Έχουν πολύ καλούς σουτέρ, ικανούς πλέι μέικερ και ποιοτικούς ψηλούς που γεμίζουν τη ρακέτα. Τα παιχνίδια αυτά θα μας βοηθήσουν ενόψει της σειράς με τον ΠΑΟΚ”.

Οι κίτρινοι κέρδισαν δυο φορές τον συμπολίτη στην κανονική διάρκεια αλλά τα πλέι οφς είναι κάτι άλλο, όπως επεσήμανε κι ο Νέιμικ, εξηγώντας τους λόγους. “Τα πλέι οφς είναι κάτι το διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Έχει το πλεονέκτημα έδρας κι αυτό κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας γιατί για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση θα πρέπει να κερδίσουμε στο “σπίτι” του. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας σε κάποιο από τα παιχνίδια γιατί είναι πολύ σημαντική η ώθηση που μας δίνουν ειδικά σε τέτοιους αγώνες”.

To Top