Νέοι “κεραυνοί” των οργανωμένων! «Μποϊκοτάζ σε όποιον τον στηρίζει»

Νέα έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, μετά τις χθεσινές δραματικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Ανάμεσα στα άλλα, είπαν από τον “Αρένα” ότι:

– Υπάρχει σενάριο, που κυκλοφορεί και σύμφωνα με το οποίο υπάρχει γνωστή εταιρεία-κολοσσός φυσικού αερίου, η οποία θέλει να επενδύει σε ομάδες που είναι μόνες τους στην πόλη. Βάσει του σεναρίου αυτού θέλουν να διαλύσουν τον Άρη!

– Όποιος στηρίξει τον Λάμπρο Σκόρδα, ποδοσφαιριστής, προπονητής αλλά και εταιρείες, που ενδεχομένως θα υπογράψουν χορηγικές συμφωνίες με την ΠΑΕ θα βρεθούν αντιμέτωπες με το μποϊκοτάζ των προϊόντων τους από τους οπαδούς του Άρη!

– Απαιτήθηκε επίσης από βουλευτές αλλά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να βρεθούν στο δικαστήριο ώστε να σταματήσει η “ανομία”, όπως την χαρακτήρισαν.

– Μιλώντας με τον κόσμο τόνισαν επίσης: «Εφιστούμε την προσοχή σε όλους όσους έχουν σχέση με την ομάδα, υπαλληλικές, διοικητικές, εξωδιοικητικές, προπονητών, παικτών ή κάτι άλλο. Κανένας να μην δώσει πάτημα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο, ο οποίος πιστεύει ότι με τους εκφοβισμούς μπορεί να επιβάλλει όποια κατάσταση θέλει στον Αρη. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι. Θέλεις να την τραβήξεις την μπουγάδα; Εμείς θα κατεβούμε στο δρόμο”.

– Σε άλλο σημείο υποστήριξαν:

“Να περνάει ο κόσμος όλη τη μέρα από το θρυλικό Χαριλάου. Θα παραμείνουμε εκεί μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο. Αν δεν αλλάξει η ομάδα, ο Αρης που θα παίζει του χρόνου δεν θα έχει καμία σχέση με τον Αρη που υποστηρίζουμε εμείς. Εσύ πήγαινε να παίξεις στην Καλαμαριά, στο Καυταντζόγλειο αλλά στο Χαριλάου δεν θα παίξεις».

To Top