Νέος βραχνάς για την Μπαρτσελόνα: Το FFP την υποχρεώνει να πουλήσει τέσσερις παίκτες

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί το ερχόμενο καλοκαίρι είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν στο… σφυρί τέσσερις ποδοσφαιριστές εξαιτίας του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με την AS, ο σχεδιασμός των «μπλαουγκράνα» για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από τώρα, όμως πριν τις προσθήκες οι Καταλανοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε τέσσερις πωλήσεις ποδοσφαιριστών τους, προκειμένου να εναρμονιστούν με το FFP.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της AS, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον Έρικ Γκαρσία, προκειμένου να αποκτήσουν τον Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ εφόσον ο αρχηγός των Καταλανών αποφασίσει να ανανεώσει, τότε στην πόρτα της εξόδου θα βρεθεί ο νεαρός Πάμπλο Τόρε.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή, οι «μπλαουγκράνα» θα βγάλουν στην… βιτρίνα τον Ανσού Φατί και τον Φεράν Τόρες, όμως μόνο ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσει από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

To Top