Νέος διαγωνισμός!‏ Η επαναστατική πρόταση για το στοίχημα

Δημιούργησε το προφίλ σου στο Bethall, προσκάλεσε τους φίλους σου και ακολούθησε τους καλύτερους ώστε να παραμένεις πάντα ενημερωμένος για τις προβλέψεις τους και τα στατιστικά των επιδόσεων τους.
Μήπως είναι η σειρά σου να κερδίσεις ένα από τα χρηματικά βραβεία του Απριλίου;
Είσαι καλός στις προβλέψεις σου; Μοιράσου τις επιλογές σου με το κοινό σου (Followers), σκαρφάλωσε στην κατάταξη, προσέλκυσε νέους Followers και αύξησε τα κέρδη σου, αποσπώντας και ένα ποσοστό των κερδών από όσους «επανα-στοιχηματίσουν» (Rebet) στις επιλογές σου.Δεν έχεις έμπνευση ή δεν είσαι σε φόρμα; Κάποιος άλλος έχει για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρείς τους καλύτερους (leaders) και να «επαναστοιχηματίσεις» στις προβλέψεις τους.Σε οποία κατηγορία παίκτη και αν ανήκεις σίγουρα έχεις ένα λόγο να εγγραφείς στο bethall.com και να είσαι ο επόμενος νικητής!

Το Bethall λειτουργεί αυτήν την περίοδο δοκιμαστικά με εικονικά χρήματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου, εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο, να διεκδικήσεις τα μηνιαία χρηματικά έπαθλα που μοιράζονται στους καλύτερους κάθε μήνα!

To Top