ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέος επίσημος υποστηρικτής του γυναικείου μπάσκετ

Σε μία ακόμα σημαντική συμφωνία για τη νέα χρονιά προχώρησαν οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, που έδωσαν τα χέρια με την τεχνική εταιρία τηλεπικοινωνιών Tech On, η οποία θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας των νεανίδων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ με χαρά ανακοινώνουν ότι η τεχνική εταιρία τηλεπικοινωνιών Tech On θα είναι επίσημος υποστηρικτής της προσπάθειας για την περίοδο 2015-2016.

Η εταιρία TechOn προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη. Το προσωπικό της εταιρίας είναι ειδικό σε θέματα δομημένης καλωδίωσης, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα ασφαλείας, περιφερειακά Η/Υ, δορυφορικά και μεγαφωνικά. Τα συστήματά της Tech On δουλεύουν με συνέπεια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ενώ η διαρκής εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις αποτελεί εγγύηση για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

www.techon.gr / e-mail: [email protected] / Τηλ: 2310.465291

Η εταιρία Tech On θα προβληθεί στο εμπρός μέρος της φανέλας του τμήματος των νεανίδων».

To Top