Νέος θρίαμβος για την Μπόκα

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Απερτούρα πλησίασε η Μπόκα Τζούνιορς, που αποσπάστηκε στο «+9» έπειτα από τη νίκη της με 3-1 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα, στο πλαίσιο της 13ης από τις συνολικά 19 αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση αποτελούσε ντέρμπι κορυφής και έβρισκε τους «μποστέρος» να παρατάσσονται χωρίς τους Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και Λούκας Βιάτρι. Ωστόσο, ήρωας της ομάδας ήταν για άλλη μια φορά ο ανερχόμενος φορ Νικολάς Μπλάντι, ο οποίος σημείωσε δύο γρήγορα γκολ, στο 6′ και στο 16′. Ο Κριστιάν Τσάβες έγραψε το 3-0 στο 86′, για να μειώσει για τους φιλοξενούμενους ο Αλέξις Κάστρο στο 89′.

Συμμετοχή στο ματς είχε και ο πρώην παίκτης του Άρη, Λεάντρο Γκρασιάν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Μπλάντι στο 88′, όταν πλέον τα πάντα είχαν κριθεί, μόνο και μόνο για να πάρει ο νεαρός συμπαίκτης του το χειροκρότημα από το «Μπομπονέρα».

Μετά από τη νέα επιτυχία της, η Μπόκα Τζούνιορς έχει 31 βαθμούς μετά από 13 αγώνες (9 νίκες, 4 ισοπαλίες, καμία ήττα), η Ατλέτικο Ραφαέλα είναι 2η με 22, η Κολόν Σάντα Φε 3η με 21 και η Ράσινγκ Αβεγιανέδα 4η με 20 βαθμούς, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

To Top