ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέος κύκλος επαφών του Ροζ με την Λοριάν, για να ρίξει τα οικονομικά της “θέλω”

Δυσκολίες εμφανίζονται ξανά για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ από τον Άρη, καθώς η Λοριάν ανακάλεσε την αρχική της απόφαση να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως ενημερωθήκατε και χθες (διαβάστε ΕΔΩ), ο γαλλικός σύλλογος επιμένει εν τέλει στην αρχική της απόφαση για την ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 300.000 ευρώ.

Χρήματα που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Άρης, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του 26χρονου στόπερ, καθώς το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 500.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και ίσως ακόμα και να το ξεπεράσει.

Ο Λίντσεϊ Ροζ ενημέρωσε για τις απαιτήσεις της Λοριάν τους ιθύνοντες του Άρη, ενημερώθηκε και από τους ίδιους για το πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν και πλέον ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών με την ομάδα του προκειμένου να τους πείσει για να τον παραχωρήσουν στους “κιτρινόμαυρους”.

Η πρόταση του Άρη, άλλωστε, είναι ξεκάθαρη. Ένα ποσό με “ταβάνι” τα 100.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη στην Λοριάν. Πρόταση που αν δεν γίνει δεκτή, τότε ο Άρης θα στρέψει σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών το ενδιαφέρον του…

H εβδομάδα αυτή είναι αρκετά σημαντική, καθώς ο χρόνος κυλά και στον Άρη είναι αποφασισμένοι, μείνει ή όχι ο Ροζ, να αποκτήσουν έναν ακόμα στόπερ. Επομένως, αν ο Γάλλος δεν ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”, τότε θα πρέπει να αναζητήσουν δύο παίκτες για την θέση αυτή.

To Top