ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέος προπονητής στο ανδρικό πόλο του Άρη

Ο Μανώλης Γούναρης είναι ο νέος προπονητής στον πάγκο του ανδρικού πόλο του ΑΡΗ και αυτός που θ΄ αντικαταστήσει τον Αργύρη Παυλίδη.

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Ο Γούναρης με θητεία σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή ανέλαβε να καθοδηγήσει τους «κίτρινους» στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, μετά την φετινή τους άνοδο από τη Γ΄ Εθνική.

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσή την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μανώλη Γούναρη…. Ο κ. Γούναρης αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας και θα είναι υπεύθυνος τόσο για την γυναίκεια ομάδα όσο και για τις ακαδημίες του συλλόγου. Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Κάρολος Μονορι και ο Παναγιώτης Τσολακούδης.

Ο Μανώλης Γούναρης διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή για 7 χρονιά και του ΠΑΟΚ για 14 βρίσκεται στον χώρο ανελλιπώς από το 1995.επιτυχίες καριέρας προπονητή η 4 θέση και 6 θέση στο πρωτάθλημα της α1 με τον ΠΑΟΚ 2 θέση στο νέων – ανδρών και τρίτη με το εφήβων πάλι με τον ΠΑΟΚ και 3 θέση στο παίδων και μίνι παίδων με τον Ηρακλή.

Ευχόμαστε να μείνει στον ΑΡΗ μας για ακόμα περισσότερα χρονιά με τις ανάλογες και γιατί όχι μεγαλύτερες επιτυχίες….

Καλώς ήρθες Μανώλη…».

To Top