ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Νέος προπονητής της Τσέλσι ο Τούχελ»

Ένα σενάριο-βόμβα έφερε στο φως της δημοσιότητας γερμανική ιστοσελίδα, ρεπορτάζ της οποίας κάνει λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Τόμας Τούχελ στη θέση του Αντόνιο Κόντε.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει δημοσίευμα της Sportbild, ο Αντόνιο Κόντε παραμένει υπ’ ατμόν όσον αφορά τον πάγκο της Τσέλσι, καθώς στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας επικρατεί δυσφορία για τον Ιταλό τεχνικό. Η εκτός έδρας απέναντι στην Τότεναμ κατά κάποιο τρόπο έδωσε παράταση ζωής στον Κόντε μιας και η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη τόσο λόγω της απώλειας του Charity Shield από την Άρσεναλ όσο και εξαιτίας της έντονης διαφωνίας σε σχέση με την μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η υπεύθυνη μεταγραφικού τμήματος Μαρίνα Γκρανοφσκάια παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι, με την «τσαρίνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» να έχει συζητήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τούχελ δίνοντάς στον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ το χρίσμα για τη θέση του προπονητή.

To Top