Νέος προπονητής του Αιγάλεω ο Κώστας Φραντζέσκος

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Φραντζέσκου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Απόστολο Χαραλμπίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το Αιγάλεω δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Απόστολου Χαραλαμπίδη, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Φραντζέσκου.

Ο 53χρονος τεχνικός την περσινή σεζόν είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ και του Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ στο παρελθόν ήταν προπονητής σε διάφορα κλιμάκια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω: “Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Κώστα Φραντζέσκο.

Ο 53χρονος τεχνικός είναι γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1969 στην Αθήνα και ως ποδοσφαιριστής έγραψε την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις, έχοντας 38 συμμετοχές και 7 γκολ με την Εθνική μας ομάδα.

Ο Κώστας Φραντζέσκος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αετό Καλλιθέας και την Βουλιαγμένη. Η καταξίωση στην καριέρα του ήρθε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα και με τα εντυπωσιακά του γκολ-φάουλ αφήνει το «στίγμα» του στην μεγάλη κατηγορία. Με ιδιαίτερη επίσης επιτυχία, αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του φόρεσε τις φανέλες της Καλαμάτας, του Ιωνικού, της ΑΕΚ Λάρνακας, του Άρη και της Προοδευτικής.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε ουσιαστικά το 2009 από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου για 12 συνεχόμενα χρόνια εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες Κ17 και Κ19 των «πράσινων», αναδεικνύοντας πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σήμερα αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Φεβρουάριο του 2021 ανέλαβε τον Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2, το καλοκαίρι του ίδιου έτους ξεκίνησε στην ΑΕΛ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο εργάστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η εργατικότητα, το πάθος, το ακέραιο του χαρακτήρα του, καθώς και η εμπειρία του με νεαρούς παίκτες, αποτέλεσαν τις καλύτερες «εγγυήσεις» για την έναρξη της συνεργασία μας με τον Κώστα Φραντζέσκο και ταυτόχρονα μας αφήνουν αισιόδοξους για την παρουσία του στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Βοηθός και άμεσος συνεργάτης του 53χρονου τεχνικού θα είναι ο προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 του συλλόγου, Σταύρος Μπαϊράμης.

Καλωσορίζουμε τον κ. Φραντζέσκο στην οικογένεια του ΑΙΓΑΛΕΩ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.

To Top